Webinar Mobile Threat Defense 

Zo beschermt u mobiele bedrijfsgegevens

Woensdag 3 oktober | 10:00 - 11:00 uur

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het is dan ook begrijpelijk dat criminele hackers hun focus verleggen naar mobiele apparaten. Deze herbergen een schat aan data. Zonder de juiste maatregelen liggen uw bedrijfsgegevens of gevoelige persoonsgegevens voor het oprapen.

Veel bedrijven maken al gebruik van een EMM-oplossing. Deze tool legt een soort schil om alle mobiele devices in de organisatie. Zo verbetert u met EMM het toegangsbeheer, zorgt u voor een strikte scheiding tussen het privé- en zakelijke deel op mobiele toestellen en heeft u mogelijkheden om mobiele data op afstand te wissen.

EMM alleen is echter niet voldoende voor de bescherming van gevoelige persoons- of bedrijfsgegeven. Hiervoor is ook Mobile Threat Defense (MTD) nodig. Deze oplossing scant mobiele devices binnen uw bedrijfsnetwerk op bekende en onbekende dreigingen. MTD biedt daarmee geavanceerde bescherming tegen malware en andere cyberdreigingen.

Met MTD minimaliseert u de kans dat een cybercrimineel toegang krijgt tot het netwerk van uw organisatie. Tijdens dit webinar laten we u zien wat MTD voor u kan betekenen, en hoe u hiermee bijvoorbeeld man-in-the-middle-aanvallen en phishingpogingen stopt. Ook de detectie van bijvoorbeeld malware in apps of OS-exploits komt aan bod.

Inschrijven voor het webinar kan via het webformulier en is geheel gratis.

Locatie: Voor aanvang ontvangt u een e-mail met daarin de link naar het webinar. Het webinar is vanaf ieder device te volgen.

Sprekers:

Karl van de Vijver, Productmanager Mobile 

Martijn van der Molen, Sr. Technisch Consultant

Inschrijven Mobile Threat Defense webinar

Over DearBytes

DearBytes is opgericht in 2001 en gevestigd in Den Haag en Beverwijk. Vanuit ons Security Operations Center, beveiligen wij onze klanten al jaren succesvol tegen digitale dreigingen. Een groeiend aantal klanten rekent dag en nacht op de deskundigheid van onze medewerkers. Zij beschermen onder andere organisaties in de zorg, finance, industrie en overheid tegen cybercriminelen. Sinds 2017 is DearBytes onderdeel van KPN.