DearBytes - De IT Security Specialist van Nederland

In onze wereld zijn bytes overal en vrijwel altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. DearBytes zorgt ervoor dat jouw organisatie hier veilig gebruik van kan maken. Onze medewerkers zijn professionele cybercrime fighters. Zij leveren 24/7 strijd tegen actuele, digitale dreigingen. Het is hun missie om jouw organisatie tegen cybercrime te beschermen. Bij security is het belangrijk om te weten wat de huidige status is van je beveiligingsmaatregelen. DearBytes heeft een aantal laagdrempelige diensten/scans ontwikkeld om je te helpen bij het in kaart brengen van deze status.

Met de Baseline Quickscan, Privacy Quickscan en Pentest helpt DearBytes jou graag bij de inrichting van jouw digitale beveiliging. Vanuit dit startpunt kun je de beveiliging van de kritieke bedrijfsprocessen gericht naar een hoger niveau brengen.

Pentest

Blijf hackers een stap voor

Hackers kunnen misbruik maken van zwakke plekken in je netwerk om je organisatie binnen te dringen. Met de Pentest van DearBytes krijg je inzicht in de meest kritieke kwetsbaarheden, zodat je je verdediging naar een hoger niveau kunt tillen.

Privacy Quickscan

Maak een vliegende start met je AVG-project

 Veel organisaties weten niet goed wat de impact van de nieuwe wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), op hun bedrijfsvoering is. De Privacy Quickscan geeft je dat inzicht. Deze scan zorgt ervoor dat je een kickstart maakt met je ‘AVG-project’.

Baseline Quickscan

Krijg snel inzicht in de effectiviteit van je securitystrategie

Veel organisaties hebben vaak geen zicht op de belangrijkste zwakke plekken in hun beveiliging en de risico’s die daarmee gepaard gaan. De Baseline Quickscan van DearBytes helpt je bij het bepalen van de basale beveiligingsmaatregelen voor je IT-omgeving – de securitybaseline.

Kan DearBytes jou helpen?

De specialisten van DearBytes staan voor jou klaar en helpen jou graag met jouw beveiliging tegen malware. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je de grootste digitale dreiging te slim af bent.

Over DearBytes

DearBytes is opgericht in 2001 en gevestigd in Den Haag en Beverwijk. Vanuit ons Security Operations Center, beveiligen wij onze klanten al jaren succesvol tegen digitale dreigingen. Een groeiend aantal klanten rekent dag en nacht op de deskundigheid van onze medewerkers. Zij beschermen onder andere organisaties in de zorg, finance, industrie en overheid tegen cybercriminelen. Sinds 2017 is DearBytes onderdeel van KPN.